Hartelijk welkom in onze winkels

De winkel van Juwelier Frits Dikhoff bevindt zich op het Bakkerspleintje, midden in het jonge bruisende hart van Castricum.

Een ruime, moderne en bovenal lichte zaak met een prachtig interieur en een uitgekiende kleurstelling. De met aandacht gekozen LED-verlichting is daarbij heel zuinig en uiterst milieuvriendelijk.

Gelijk bij binnenkomst valt de magnifieke ronde toonbank op, die zeker uniek genoemd mag worden. De vitrines in de wanden, zorgen hier optimaal voor een aparte en rustige blik naar de schitterende collectie sieraden en horloges, waardoor het geheel compleet en overzichtelijk aandoet. Een trendy zaak met klasse en allure, waar het gezellig en prettig winkelen is.

Onder hetzelfde dak maar ook in een eigen winkel, ontwerpt en vervaardigd Goudsmid-Vormgever Heleen de Vos hier haar exclusieve sieraden. En dat zij dat met passie en een vernieuwende kijk doet, is terug te voeren naar de lessen die zij heeft gegeven in creatieve vormgeving. Dit in navolging van haar opleiding aan de Staatliche Zeichenakademie in het Duitse Hanau, alsmede de Vakschool voor Goud en Zilver te Schoonhoven.

De werkbank in haar winkel geeft een open en uitnodigende blik, waarbij zij met precisie en vakkundigheid ook graag experimenteert met verfijnde combinaties of aparte vormen, zodat het ontwerp een blijvend uniek en zeer onderscheidend karakter krijgt. Naast de eigen sieraden, vindt u hier ook de collecties van andere internationale goudsmeden, w.o. die van Jörg Heinz en Pur. Kortom, mooie zaken om door ’n ringetje te halen…..maar dan wel van zilver of goud!

website Heleen de Vos : www.heleendevos.nl